📖Бібліотечні огляди "Американські дитячі книги в бібліотеці"📖

   Сьогодні бібліотека отримала в подарунок три книги з Америки. Прошу Вашій увазі ознайомитися з ними:
✓"What 's that noise?" ( "Що це за шум?")
  Симпатична та забавна історія про двох хлопців, які усамітнюються в темній кімнаті вночі. Кожна дитина (і дорослий!) відчував ірраціональні страхи в темній кімнаті вночі. Що це за шум? ідеально охоплює дивні тіні та неземні звуки, які створюють предмети, які в день абсолютно не страшні. Алекс і його молодший брат Бен лежать у ліжку з вимкненим світлом, коли чується «Вууш», лунає нічний шум і «Ару, Ару, Ару». Молодший брат Алекса Бен наляканий. Чи вистачить Алексу сміливості перейти холодну темну підлогу, щоб втішити його?
✓ "Horrid Henry" Francesca Simon ("Жахливий Генрі")
Книга про неслухняного восьмирічного хлопчика на ім'я Генрі важко назвати прикладом для наслідування. Він не любить ходити до школи, їсти на обід овочі і робити все, що кажуть дорослі. Своєю поведінкою Генрі жахає батьків і вчителів, але розповіді про його витівки ось уже майже 30 років змушують реготати читачів по всьому світу. Вони перекладені 30 мовами і продані загальним тиражем понад 22 млн. екземплярів.
✓"Doing the Animals Bop" Linsey Gadiner ("Виконання з тваринкою Бобом" Ліндсі Гардінер) 
Жвавий, галасливий, кумедний текст, який заохочує маленьких дітей говорити, як тварини: пищати,як пінгвін, тупотіти, як носоріг, стрибати,як мавпочка! Надзвичайно цікаво з елементами гри для малят.
   Запрошую завітати та ознайомитись з книгами вашим малюкам 🍼

Коментарі